Om Företaget

Företaget startades 1955 av Nils Johansson som enskild firma och drivs idag som aktiebolag i familjeföretag av, dottern Ann-Catrine med make Jürgen Gehrken, samt dottern Annika med make Karl-Erik Larsson.

Verksamheten bedrivs i egna lokaler som byggdes 1976.´Företagets affärsidé är partihandel med verktyg och maskiner samt industriförnödenheter. Vi utför även service och reparationer på de maskinersom vi säljer. Merparten av varorna köps från Tyskland och USA där vi har mycket goda kontakter.

Våra kunder är i huvudsak, Mekaniska verkstäder, Industrier och Bilverkstäder. Våra specialiteér är tryckluftsverktyg från APEX Tool Group,föredetta Cooper Power Tools, Witec borr och gängverktyg, Hazet handverktyg och specialverktyg till olika bilmodeller, Kukko avdragare, Knipex tänger, Witte skruvmejslar, Rodac maskiner och verkstadsutrustningar, Brockhaus/Heuer skruvstycke, dessutom säljer vi slipmaterial, svetsutrustningar, Metabo elverktyg, Cejn tryckluftstillbehör, CP mutterdragare och en del andra specialverktyg.